woensdag 2 januari 2013

Dinsdag

Vandaag is het dinsdag. Geen nieuwjaar voor mij. Gewoon bed verschonen, opruimen en afwassen.
Simpel en toch ook lekker. Gewoon omdat ik vind dat mijn nieuwjaar pas kan beginnen als er een medicijn voor me gevonden wordt. Pas als ik weer mag en kan werken wordt het nieuwjaar voor mij. Pas dan als er een oplossing komt..
Mijn nieuwjaar komt nog wel.
Dan pas zal ik het vieren ..

Liefs en gelukkig nieuwjaar voor alle mensen die het wel zo voelen.. :-)

Marion

3 opmerkingen:

  1. Gisteren is weer voorbij, vandaag weer een hele gewone dag.
    Maak er een mooie dag van meis, en wie weet wat nieuwe dagen allemaal gaan brengen.
    Geniet van elk moment.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je het zo voelt joh, want volgens mij is ook jouw Nieuwe jaar 'gewoon' begonnen :-). Denk aan weer 365 blanco dagen (oke, -2 dan nu :-)), met volop mogelijkheden en kansen en de hoop dat het goede medicijn op je weg komt om al die nu nog blanco dagen te maken tot weer een mooi jaar.... want iedere dag is het waard om te vieren (en geleefd te worden)... toitoitoi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja Marjolijn, dat is waar het is vandaag gewoon donderdag geworden.. Genieten van kleine dingen doe ik zeker, die worden samen ook groot. .

    Ik snap wat je zegt Helena, ik geniet ook gewoon van elke dag. Het zijn allemaal kansen en mogelijkheden die op mijn pad komen. Echter mijn leven staat al drie maanden stil. Drie verloren maanden voor mij, waarin ik niet kan doen wat ik wil, niet kan werken en me niet goed voel. Ik kan niet lekker wandelen, niet in mijn auto stappen, niet even lekker op pad gaan gewoon omdat het kan. Ik zit thuis.. Niet wandelen om tot rust te komen, dat lukt me gewoon niet..Even boodschappen doen en de rest van de dag is verloren omdat ik op de bank tot rust moet komen. Het begint in mijn hoofd door te werken. .
    Normaal sluit je iets af aan het eind van het jaar, maar voor mij loopt het door en is het niet af te sluiten, nog niet en dat bedoel ik als ik zeg dat mijn nieuwe jaar begint als ik beter ben..

    BeantwoordenVerwijderen